Herenhuis6

Modernisation Private residence, The Heague


 

 

 

Six-metre high door opens glass façade

Cepezed has modernised a traditional town house in The Hague for a private customer. The firm of architects has added a new glass rear façade and a double-height atrium for which ODS supplied steel sections with spans of six metres.

The architect has completely done away with the typical structure of a Dutch mid-terrace house on the ground floor. The former hallway and kitchen have now become part of the living space. A wall of cupboards has been created here in which the original doors have been reused. The pivoted door is two-metres wide and six-metres high. The door pivots by a third and turns exactly in the double-height atrium.

Applied Products:

> VISS façade door
> VISS TVS
> Janisol doors


Herenhuis1

Herenhuis2

Herenhuis3

Herenhuis4

Herenhuis5

Herenhuis6

Herenhuis7

Herenhuis8 ©Cepezed Architects

 

Back